Τηλ.::
Κίνα Μηχανή υποστήριξης ταπήτων  κατασκευαστής
Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd

Μηχανήματα xinghua qianzhou Wuxi ομο ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8

Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd

 

Η επιχείρησή μας που ιδρύεται το 1988. Τοποθετημένος στην ακτή της φυσικής λίμνης Tahu, Co. μηχανημάτων Wuxi Qianzhou Xinghua, Ltd.has που αυξάνεται σε μια ισχυρή, εκσυγχρονισμένη επιχείρηση ιδιωτικός-τρεξίματος με το τεχνολογικό στήριγμα κατάστασης προόδου κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών. Αυτή η επιχείρηση χαρακτηρίζει τις θαυμάσιες ικανότητες σχεδίου και την αξιόπιστη λειτουργία κατασκευής. Με τον τέλειο έλεγχο διεργασίας και τον προηγμένο εξοπλισμό σε ένα μεγάλο διάστημα εγκαταστάσεων, κατασκευάζει μια πλήρη γραμμή περιστροφής, βαφής, μικτής περιστροφής και μίμησης δέρματος

οι μονάδες επεξεργασίας, που καλύπτουν 20 είδη όπως το επίστρωμα, σύνθετο επίστρωμα TPU, που ξεραίνει, χειρίστηκαν τις μηχανές επεξεργασίας ταπήτων και οι πιέζοντας με μαγγάνι αφρίζοντας φούρνοι δέρματος, PU ξηρές/υγρές γραμμές παραγωγής, ηλεκτροστατικές μηχανές συγκέντρωσης, rinsers, κόλλησαν τους θερμικούς ρυθμιστές γουνών και να χειριστούν τις μηχανές και περισσότερων. Σήμερα, WQXMCL έχει κερδίσει την ευρεία αποδοχή στον τομέα της περιστροφής και της βαφής των μηχανημάτων. lts τα προϊόντα πωλούν καλύτερα σε μερικές χώρες και περιοχές όπως η Ισπανία, ltaly, το Ιράν, την Ινδονησία, lndia, το Μπανγκλαντές και την Κορέα, κ.λπ.

 

Αυτή η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 235.000 sq.m με 18.000 sq.m της κατασκευής εγκαταστάσεων σε το. Με συνολικά kmillion RMB 10 στα πάγια ενεργητικά, επανδρώνεται με πάνω από 100 υπαλλήλους. Καλύτερα ακόμα, το ισχυρό τεχνολογικό στήριγμα το έχει καταστήσει πιθανό για WQXMCL να εργαστεί στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Με τη βοήθεια της τεχνογνωσίας διαδικασίας κατάστασης προόδου, τα προϊόντα του αποδίδουν καλά προς ικανοποίηση των πελατών. ln το ιδιαίτερο, πολλών χρήσεων ηλεκτροστατικό πρότυπο jdr-10 μηχανών συγκέντρωσης απένειμε το βραβείο της απόκτησης υψηλής τεχνολογίας στο επαρχιακό επίπεδο Jiangsu. Επίσης, αυτή η επιχείρηση ταξινομήθηκε μεταξύ των ξεκινημάτων υψηλής τεχνολογίας Wuxi το 2002 και μεταξύ των ξεκινημάτων υψηλής τεχνολογίας Wuxi το 2009. Το πιο σημαντικό, πιστοποιήθηκε στο LS 〇 9001 με τη αξιολόγηση φερεγγυότητας Αντιαεροπορικού Πυροβολικού βαθμού.

 

Ενθαρρυνμένος από την εταιρική έννοια μάρκετίνγκ μας «διακριθείτε ως βιομηχανικό ηγέτη με να προσαρμοστεί στις ανάγκες αγοράς. », εστιασμένος στη δέσμευση για την ανάπτυξη καλής θέλησης και την κατασκευή κορυφαίας ποιότητας, αυτή η επιχείρηση είναι ευτυχέστερη στην άφιξη των νέων και κανονικών πελατών expeot για τις συμβουλές.

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : XH

Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-4,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1988

Εξαγωγή pc : < 10%

ιστορία της εταιρίας

Το 1988, η Co. μηχανημάτων Wuxi Qianzhou Xinghua, ΕΠΕ καθιερώνει, τοποθετημένος στην ακτή της φυσικής λίμνης Taihu.

Το 2002, η επιχείρησή μας ταξινομήθηκε μεταξύ των ξεκινημάτων υψηλής τεχνολογίας Wuxi.

Το 2007, η επιχείρησή μας κινήθηκε προς τη νέα θέση. Καλύπτει μια περιοχή 235.000 sq.m με 18.000 sq.m της κατασκευής εγκαταστάσεων σε το.

Το 2009, πιστοποιήθηκε σε lSO9001 συγχρόνως που πιστοποιήθηκε με τη αξιολόγηση φερεγγυότητας Αντιαεροπορικού Πυροβολικού βαθμού.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Η επιχείρησή μας κατασκευάζει μια πλήρη γραμμή περιστροφής, βαφής, μικτής περιστροφής και μίμησης δέρματος

οι μονάδες επεξεργασίας, που καλύπτουν 20 είδη τέτοια, σύνθετο επίστρωμα TPU, που ξεραίνουν, χειρίστηκαν τις μηχανές επεξεργασίας ταπήτων και οι πιέζοντας με μαγγάνι αφρίζοντας φούρνοι δέρματος, PU ξηρές/υγρές γραμμές παραγωγής, ηλεκτροστατικές μηχανές συγκέντρωσης, rinsers, κόλλησαν τους θερμικούς ρυθμιστές γουνών και να χειριστούν τις μηχανές και περισσότερων.

 

Το πλεονέκτημά μας sercive:

1. Έχουμε την αναπτυσσόμενη και σχεδιάζοντας ομάδα μας, οι οποίοι εξασφαλίζουν τα τεχνολογικά και innoative προϊόντα μας για τους πελάτες.

2. Για οποιουσδήποτε πελάτες που έχουν οποιαδήποτε νέα ιδέα για μερικά προϊόντα, πέστε ακριβώς ous ξέρει, μπορούμε χορηγώντας την ιδέα σας να παρέχουμε ένα σχέδιο unque του προϊόντος.

3. Είμαστε mamufacturer, εργοστάσιο, έτσι έχουμε τη δυνατότητα της μαζικής παραγωγής.

 

Τεχνική υποστήριξη:

Τα προϊόντα μας υιοθετούν τη προηγμένη τεχνολογία, και η παράγοντας μηχανή είναι όλες εξοπλισμένη με το προηγμένο σύστημα, όλοι οι εργαζόμενοι είναι και ειδικευμένος.

 

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων:

Θα σας πούμε τις ενημερωμένες συσκευασία πληροφορίες ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ. Και δοκιμάστε το καλύτερό μας για να λύσετε τα διάφορα προβλήματα που μπορείτε να συναντηθείτε. Θυμηθείτε να μας έρθετε σε επαφή με εάν οποιοδήποτε ερώτηση ή πρόβλημα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

 

Υπηρεσία μεταφορών:

Εμπορευματοκιβώτιο που στέλνει, μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων σιδηροδρόμων. Θα επιλέξουμε τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση τρόπων στους πελάτες μας.

 

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Ποιοτική ομάδα:

• Ποιοτική επιθεώρηση από την πρώτη ύλη στην παραγωγή και την παράδοση.

• Επαγγελματικό πρόσωπο ποιοτικού ελέγχου, για να αποφύγει τα αναρμόδια προϊόντα στον πελάτη.

• Ακριβής επιθεώρηση στην πρώτη ύλη, παραγωγή, και παράδοση.

• Πλήρης σειρά εξοπλισμών στο ποιοτικό εργαστήριο.

• Συνεχής βελτίωση, που επιδιώκει το υψηλότερο επίπεδο.

 

Ομάδα Ε&Α:

• Τώρα έχουμε το επαγγελματικό τεχνικό πρόσωπο 10,

• Ομάδα: Καθιερώστε μια αποδοτική και ικανή ομάδα πείρας.

• Προϊόντα: Συνδυασμός με πρακτικό και αισθητικός, την τεχνολογία και την τέχνη.

• Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: Υπογραμμίστε την επικύρωση για το διεθνές σχέδιο εφευρέσεων, βαθειά αναπτυσσόμενος

 

Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd
Δρόμος Longtan No.3, πόλη Qianzhou, Huishan, Wuxi, επαρχία Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-510-83397635
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Μηχανή υποστήριξης ταπήτων  προμηθευτής. © 2017 - 2020 carpetbackingmachine.com. All Rights Reserved.